Redesign van VoetbalPrimeur

Client

VoetbalPrimeur.nl

Delivery

Redesign, Development & Hosting


Voor VoetbalPrimeur hebben we een redesign gedaan van het volledige platform. Het doel was om VoetbalPrimeur.nl en VoetbalPrimeur.be te voorzien van een nieuwe, verse look maar de interactie op het platform in stand te houden, zodat de gewenning aan het nieuwe design minimaal bleef.

We hebben VoetbalPrimeur tijdens het redesign ook voorzien van nieuwe functionaliteit. Zo zijn er club, competitie en spelers pagina's toegevoegd.

Met de toevoeging van bovenstaande pagina's is ook "Mijn nieuws" in het leven geroepen. Geregistreerde gebruikers kunnen hun favoriete clubs, competities of spelers volgen en krijgen zo een nieuwslijst samengesteld met hun eigen interesses.

VoetbalPrimeur is een high traffic website waarbij het belangrijk is dat de wachttijd tussen het laden en zien van de website zo minimaal mogelijk is. Hiervoor hebben we de website geoptimaliseerd en delen van de code herschreven.

De hosting van VoetbalPrimeur is verdeeld over een cluster van servers die samenwerken om de site zo snel mogelijk aan de gebruiker te tonen.

Gebruikte tools